Cartofi duchesse a la Ruxy

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2011 | 6864 vizualizari

 

I-am facut sa potriveasca perfect cu gustul meu....si trebuie sa ma credeti pe cuvant ca sunt extraordinari de buni...

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 70 gr unt
  • 100 gr branza rasa
  • 100 gr cascaval( sau parmezan)
  • 3 linguri pline de smantana
  • 150 ml lapte
  • sare  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi duchesse a la Ruxy:

Fierbem cartofii ca pentru piure, ii scurgem si amestecam cu laptele, smantana si branza. Batem foarte foarte bine cu un tel.
Adaugam cascavalul, potrivim de sare dupa gust si bagam blenderul sa se mixeze bine, astfel incat sa nu ne blocheze spritzul..
Punem compozitia in spritz si formam cartofii duchesse direct pe hartia de copt, in tava de aragaz.
Dam la cuptor sa se rumeneasca...deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi duchesse a la Ruxy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu branza