Cartofi evantai

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2013 | 12022 vizualizari

 

Tot am savurat on line acest preparat! Iată că într-o seară de toamnă ia venit rândul;) Atenție trebuie să vă înarmați cu răbdare, uneori, vorba lui Dia, cartofii se gătesc mai greyu decât carnea :D

 

INGREDIENTE

  • cartofi roșii de Covasna cca. 8 bucăți,
  • șuncă de porc cu mirodenii cca. 100 g,
  • telemea de capră Delaco cca. 100 g,
  • sare aromată Panacris,
  • ulei de măsline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai:

Cartofii se curăță, se așează într-o lingură mai mare, apoi se tai felii, nu până la capăt. Sunculița și telemeaua se taie felii subțiri și se pun între semifelii de cartofi. Se asezonează cartofii împănați cu sare aromată, se presară puțin ulei de măsline, apoi se dau la copt, în cuptorul preîncins acoperit, cca. 50 de minute la foc mediu. După acest timp se descoperă și se mai lasă cca. 10 minute la rumenit. Se cosnumă ca atare la cină sau la prânz cu salată de sezon. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ianculubita 1

20.10.2013, 09:17

buuuun trebuie sa fie;cred ca ma voi inarma si eu cu ceva rabdare ca nu am facut asa ceva

Constelatialeu 1

20.10.2013, 10:14

Panacris 1

20.10.2013, 16:26

Muțumesc pentru aprecieri, Bucătărași!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pesmet si cascaval