Cartofi evantai cu pulpe la cuptor

de deea2686 in Pui, 14 Oct 2014 | 6143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 600 gr cascaval
  • 600 gr kaizer
  • 4 oua
  • ulei de masline
  • 5 pulpe de pui intregi
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 100 ml vin alb
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai cu pulpe la cuptor:

Se curata cartofii si se feliaza astfel incat baza sa ramana intreaga,fiecare felie se umple cu cate o felie de kaizer.

Se bat ouale si se pun peste cartofi iar dupa aceea se stropesc cu uleiul de masline astfel incat sa patrunda bine cartofii.

Se  baga la cuptor pt 50 de minute iar cand sunt gata se aduga cascavalul deasupra!

Pulpele se pun in tava se presara usturoiul batut,sarea,piperul,vinul,uleiul de masline si se pun la cuptor pt 35-40 minute pina se rumenesc.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai cu pulpe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla