Cartofi fierti cu branza si oua la tigaie

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2015 | 14133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi fierti
  • 150 gr branza de vaca
  • 4 oua
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi fierti cu branza si oua la tigaie:

Cartofii se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata ii trecem pe sub un jet de apa si ii curatam de coaja. Cartofii si ceapa le taiem felii.

Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa, adaugam cartofii si ii lasam sa se caleasca putin. Adaugam branza rasa si cele patru oua. Amestecam usor sa nu se striveasca cartofii. Adaugam putina sare si piper.

Ii servim alaturi de salata sau muraturi.

Pofta buna.

       

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi fierti cu branza si oua la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete de cascaval cu cartofi