Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval

de gabrielasfechis in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2017 | 13353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 1 piept de pui
  • 150 gr sunca taraneasca kaufland
  • 300 gr cascaval emantaler
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval:

Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. La fel procedam si cu pieptul de pui, il taiem cubulete si il fierbem in apa cu sare.

Dupa ce s-au fiert cartofii, ii lasam la racit, apoi ii curatam de coaja si ii taiem in 4.

Intr-o tava unsa cu ulei sau daca doriti cu unt, se pune un rand de cartofi, peste care mai punem condimente (sare, piper), apoi pieptul de pui si mai condimentam (vegeta), apoi iar un rand de cartofi si condimentam din nou. Deasupra, punem o mana de cascaval emantaler ras, apoi asezam frumos, pe lungime, sunca taraneasca si, la urma, cascavalul ramas si dam la cuptor neacoperit, timp de 40-50 de minute.

Se serveste cald, dar sunt buni si dupa ce se racesc.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]