Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval

de gabrielasfechis in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2017 | 13118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 1 piept de pui
  • 150 gr sunca taraneasca kaufland
  • 300 gr cascaval emantaler
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval:

Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. La fel procedam si cu pieptul de pui, il taiem cubulete si il fierbem in apa cu sare.

Dupa ce s-au fiert cartofii, ii lasam la racit, apoi ii curatam de coaja si ii taiem in 4.

Intr-o tava unsa cu ulei sau daca doriti cu unt, se pune un rand de cartofi, peste care mai punem condimente (sare, piper), apoi pieptul de pui si mai condimentam (vegeta), apoi iar un rand de cartofi si condimentam din nou. Deasupra, punem o mana de cascaval emantaler ras, apoi asezam frumos, pe lungime, sunca taraneasca si, la urma, cascavalul ramas si dam la cuptor neacoperit, timp de 40-50 de minute.

Se serveste cald, dar sunt buni si dupa ce se racesc.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive II