Cartofi frantuzesti

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2010 | 44548 vizualizari

 

Aceasta reteta nu are nevoie de nici o introducere, cred ca toata lumea a incercat-o macar o data:)

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 4 oua
  • 200 g smantana
  • 50 g cascaval ras
  • 25 g unt
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Se spala bine cartofii si ouale si se pun la fiert impreuna intr-o cratita mare cu apa. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, se lasa sa se raceasca, apoi se curata si se taie rondele.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se aseaza pe rand cate un strat de cartofi si unul de oua, se condimenteaza fiecare cu sare si piper. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi. 

Se toarna smantana deasupra, se presara cascavalul ras si se da la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu pofta:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]