Cartofi frantuzesti

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2011 | 17782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 5 oua fierte tare
  • 10 feli muschi file afumat
  • un gogosar
  • 3 bucati ceapa verde
  • 200 g mozzarela
  • 200 ml smantana
  • unt pentru uns tava
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Am pus cartofii in coaja la fiert in apa cu sare.Intre timp am curatat si taiat ouale.Am dat mozzarela pe razatoare,am amestecat-o cu smantana si am sarat-o putin.Am spalat ,curatat si taiat ceapa si gogosarul.Am taiat feliute muschiul file.

Cand cartofii au fost fierti i-am curatat de coaja si i-am taiat rondele.

Am uns o tava bine cu unt si am asezat un rand de rondele de cortofi fierti.

Am pus peste cartofi ouale taiate,muschiul file si iar un strat de cartofi.

Daca mancati mai sarat se mai poate condimenta straturile de cartofi.

Am pus peste ultimul strat de cartofi ceapa verde si gogosarul.

Am turnat deasupra mozzarela amestecata cu smantana.

Am pus tava la cuptor cca o ora la foc potrivit.

A iesit ceva delicios!Am servit cartofii frantuzesti cu clatite cu sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mena29 1

26.05.2011, 20:48

Arata minunat!

madalinailie 1

29.05.2011, 13:44

foarte bun si asa de frantuzesc te pup si astept noi retete

MIUTA 1

29.05.2011, 14:56

Multumesc Mena,Madalinailie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi rustici