Cartofi frantuzesti

de Alexandra Elena in Mancaruri de legume, 19 Feb 2013 | 30795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 oua fierte
  • 200 g kaizer/sunca
  • 300 g smantana
  • cascaval
  • branza de burduf
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

 Spalam cartofii si ii fierbem pe jumatate. II curatam si ii taiem felii subtiri. Ungem un vas termorezistent cu unt, punem un strat de cartofi,ii condimentam cu sare, piper, rozmarin... unul de oua si sunca, smantana, apoi cascaval si branza. Procedam tot asa pana la epuizarea ingredientelor, ultimul strat trebuie sa fie de cartofi.

Bagam cartofii in cuptorul preincalzit, la 180 de  grade, pana cand se rumenesc, aproximativ 20 de minute,

Inainte sa-i scoatem se poate adauga cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]