Cartofi frantuzesti

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2013 | 12059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 8 oua
  • 350 g branza telemea de vaca
  • 400 g smantana
  • sare,unt,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii se spala bine,se pun la fiert cu tot cu coaja.Cand au fiert se scurge apa si se lasa la racit.Dupa ce s-au racit se curata de coaja si se taie felii potrivite.5 oua se fierb,iar celelalte 3 se bat bine si  se amesteca cu smantana,sare,piper.Branza se da prin razatoare.Cele 5 oua se taie rondele.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt  se aseaza un strat de cartofi,felii de oua,branza rasa si cateva linguri din amestecul de oua si smantana.Se repeta procedeul pana se termina toate ingredientele.Ultimul strat sa fie de cartofi.Deasupra se toarna restul de  smantana si  oua .Se da la cuptor la 180 de grade cam 25-30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti