Cartofi frantuzesti (varianta 2 )

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 49114 vizualizari

 

Este reteta preluata de pe Bucataras.ro ,dar sincer nu mai stiu la cine am vazut-o,poate ma ajutati voi?

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 8 oua
  • 500 g branza +150 cascaval ras
  • smantana 100 ml
  • 200 cascaval ras pt final
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti (varianta 2 ):

Se fierb cartofii curatati si taiati cubulete.

Se bat bine ouale  cu branza, cascavalul ras ,smantana,sare,piper,si cartofii fierti in cubulete si la final patrunjel verde tocat

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt am pus eu ,se pune compozitia se presa cascaval ras  200 g si se da tava la cuptor pentru 1 ora la 170 grade.

PS:sant super buni ,as multumi pentru reteta dar sincer nu mai stiu la cine am vazut-o,oricum sant foarte buni atat reci cat si calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti (varianta 2 )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Micutza Luana 1

09.09.2013, 20:06

adry88 1

10.09.2013, 12:47

cat de bine arata!

housy 1

08.02.2014, 21:23

arata minunat! azi am facut si eu prima data cartofi frantuzesti...data viitoare fac reteta ta. e mult mai apetisanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu carnaciori