Cartofi gratinati

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2013 | 90342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr unt
  • 1/2 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 300 gr branza proaspata de vaci
  • o cutie cu miez de lapte cu sare (Delaco)
  • condimente dupa gust: sare, busuioc, pudra de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu sare. Ii pasam apoi impreuna cu untul si condimentele, adaugam smantana, ouale si branza proaspata si omogenizam. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei, adaugam miezul de lapte si mai condimentam daca este necesar.

Punem vasul la cuptor si il lasam pana ce cartofii se rumenesc fumos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Lasati vasul sa se raceasca treptat, in cuptor (asta daca nu va grabiti). Se va pastra frumos si nu se va lasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu branza, cascaval, marar si leurda