Cartofi Harz

de cismaru_nicoleta in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2011 | 8682 vizualizari

 

E o reteta nemteasca

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 500 gr leberwurst proaspat(puteti face si cu pateu de ciuperci)
  • o legatura shnitlauch(merge si ceapa verde)
  • boia iute
  • 4 oua
  • cateva felii de rosii
  • 150 gr smantana
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Harz:

Se spala si se pun la fiert cartofii

Cand acestia sunt fierti se decojesc si se taie cubulete marunte,se adauga leberwurt-ul si smanatana ,condimentele,snitlauch-ul si se face un pireu mai vartos.(daca e prea tare compozitia se mai adauga smantana)

Se pune intr-o tava inalta tapetata cu hartie de copt.

Se fac in compozitie cateva adancituri cu lingura, in care se sparg ouale,se aseaza feliutele de rosii si se da la cuptor pana se rumeneste bine(aproape 20 minute la 200 grade).

Se lasa un pic sa se raceasca dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Harz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne si cascaval