Cartofi indieni

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2014 | 7221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame cartofi mici
  • sare/piper
  • 1 linguriță semințe de cumin
  • 1/2 linguriță pudră de usturoi
  • 1/2 linguriță turmenic
  • 2 lingurițe paprika afumată
  • 3 linguri ulei de măsline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi indieni:

Cartofii se spală și se fierb în coajă. Când s-au răcit puțin se apasă usor,pe fiecare, cu o furculiță. Se presară sare, piper, turmenic, paprika și pudră de usturoi. 

Într-o tigaie, se încălzește uleiul, se adaugă cuminul și dupa 30-40 de secunde, cartofii, într-un singur strat. Se prăjesc până devin aurii, se întorc și se mai prăjesc câteva minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi indieni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]