Cartofi La Cuptor

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2014 | 2996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 gr cartofi,
  • 200 gr pesmet,
  • 100 gr seminte de susan,
  • piper, sare,
  • 2 linguri boia dulce,
  • ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi La Cuptor:

Curatam cartofii si ai spalam ii taiem in bucati mai mari si ii punem intr-o cratita cu apa si putina sare la fiert pt 15 min.

Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii punem intr o farfurie si ii stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu sare si piper apoi ii dam prin amestecul de pesmet,susan si boia dupa care ii punem intr o tava de cuptor tapetata cu hirtie de copt si ii mai stropim un pic cu ulei .

Ii bagam la cuptor la 170 de grade pt. 30 min. Se servesc calzi.

TIPS-URI

1

Se pot servi calzi cu mujdei de usturoi, salata, peste, chiar ca si garnitura sunt minunati.!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi La Cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise