Cartofi la cuptor cu salata de ridichi albe

de babi5 in Mancaruri de post, 9 Mai 2014 | 5783 vizualizari

 

Si un fel de mincare buna si potrivit pentru post ,si daca nu-i servim cu paine zic ca merge si la dieta . Ridichea stimuleaza bine bila .. Se prepara destul de repede si este foarte gustos .Poze mai putine fiindca ma chinui sa le incarc..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita vegeta
  • sare piper
  • 2 ridichi albe( cca 400 gr)
  • 2 linguri otet mere cu miere
  • 100 ml apa (supa de legume )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu salata de ridichi albe:

Se curata cartofii, se spala si se feliaza mai grosi putin decit cei pentru (cartofi pai  ).

Usturoiul se zdrobeste prin presa de usturoi ,apoi cartofii se amesteca cu uleiul ,sare,piper ,vegeta si usuroi ,se aseaza in tava  se pune apa peste si se introduce tava in cuptorul incins la 220 grade .

Cind cartofii sunt rumeni si suficient de moi  ii putem scoate (cca 40 minute ).

Ridichile se curata de coaja, se spala si se feliaza rondele, se sareaza apoi se pune 1 lingura de ulei si otetul .

Bun sanatos si gustos ,recomand cu drag  ,sa va fie de sanatate .

TIPS-URI

1

Bun ,sanatos si gustos

2

Cine doreste poate pune si o felie de carne linga, pregatita in diverse moduri .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu salata de ridichi albe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]