initial am vrut sa fac bulete cu branza de burduf la cuptor insa pentru ca branza a fost prea grasa,s-au latit bilutele in tava si a iesit ce vedeti in poze... Asa ca nu mi-a ramas decat sa prepar rapid un sos tot de branzeturi si iata rezultatul....
Cartofii fierti in coaja se curata si se trec pe razatoarea marunta.
Adaugam 100 gr. cascaval ras. 250 gr. branza de burduf, marar verde tocat, sare si piper dupa gust si amestecam totul foarte bine pana obtinem un amestec omogen.
Preincalzim cuptorul la 200 grade.
Formam bilute de marimea dorita din amestecul de cartofi, apoi le asezam in tava in care am pus hartie de copt.
Dam tava la cuptor pentru 30-40 minute, pana se rumeneste preparatul, vezi foto.
Sosul l-am preparat rapid, topind intr-o craticioara branzeturile impreuna cu smantana, pana am obtinut un amestec cremos de consistenta unui sos peste care am presarat putin busuioc uscat.
Am servit sosul cu cartofii preparati la cuptor alaturi de niste gustoase tomate negre.
A fost un pranz delicios...
Pofta buna!