Cartofi la tavă cu ciuperci

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 3 Apr 2012 | 5618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi roz,
  • 500 g ciuperci,
  • 1 căpățână usturoi,
  • o cană suc de roșii,
  • o linguriță boia,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 linguri ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tavă cu ciuperci:

Cartofii se pun la fiert cu tot cu coajă pentru aprox. 15 minute. Ciupercile se curăță și se vor tăia în două. Usturoiul se curăță și se taie in 2-3 felii. Se curăță de coajă cartofii și se vor tăia în 4-6 bucăți în funcțe de cât de mari sunt.

Într-o tavă unsă cu ulei, aranjăm cartofii, ciupercile și usturoiul. Condimentăm cu sare și piper. Presărăm boia și turnăm sucul de roșii în așa fel încât să stropim toți cartofii. Stropim cu ulei și dăm la cuptor pentru 40-50 minute la 180 grade C.

Servim cu salată verde.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tavă cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu usturoi