Cartofi noi cu ceapa rosie, rozmarin si parmezan

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2011 | 4654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 2 cepe rosii
  • frunze de rozmarin
  • 2 catei usturoi
  • 50 g parmezan ras
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri unt topit
  • 6 linguri de apa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu ceapa rosie, rozmarin si parmezan:

Curatam cartofii, ii feliem si ii punem in tava in care am pus ulei, unt topit si apa. Asezonam cu sare si piper, apoi punem crengutele de rozmarin, cateii de usturoi tocati marunt si ceapa taiata pestisori. Acoperim cu o folie de aluminiu si lasam sa se coaca la 200°C timp de 30 minute.

Dupa cele 30 de minute scoatem folia si ii lasam sa se rumeasca pe amble parti. Cand ii scoatem din cuptor presaram parmezan ras si servim fierbinte pe post de garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu ceapa rosie, rozmarin si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernute picante de cartofi