Cartofi noi cu rozmarin si usturoi

de ela in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2013 | 5437 vizualizari

 

voiam de multa vreme sa ii fac si imi pare rau ca am asteptat atat...sunt moi in interior si crocanti la exterior...

 

INGREDIENTE

  • 2kg cartofi noi
  • rozmarin uscat si proaspat
  • usturoi praf
  • condimente pentru cartofi de la Fuchs(optional)
  • sare
  • piper
  • piper
  • ulei de masline
  • folie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu rozmarin si usturoi:

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cuburi mai mari.

Facem un amestec din pesmet,rozmarin uscat,sare,piper,pesmet,usturoi si condimente pentru cartofi si  il amestecam bine.

Tapetam o tava cu hartie de copt,asezam cartofii,ii stropim cu ulei de masline si deasupra presaram amestecul de condimente,apoi punem cateva crengute de rozmarin proaspat.Dam la cuptor pana se rumenesc frumos cartofii.Servim calzi.

TIPS-URI

1

sunt foarte buni daca tinem post

2

condimentele de cartofi nu sunt obligatorii,dar eu am pus

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

angyb 1

03.05.2013, 14:43

ce buni si eu ii fac mereu

diaconta 1

03.05.2013, 23:05

minunati

adry88 1

04.05.2013, 08:28

buni buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]