Cartofi pai cu friptura de porc

de Krystyan Trendy in Mancaruri cu carne, 18 Dec 2013 | 4996 vizualizari

 

Aceasta reteta este realizata 100% de sotul ;)

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 500 ml ulei
  • 600 g carne de porc
  • sare
  • 250 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai cu friptura de porc:

Spalam carnea de porc cu apa rece, apoi o punem la prajit in ulei . Adaugam o cana de apa( ca sa fiarba putin carnea inainte) si putina sare.

Cand carnea este rumenita pe ambele parti ,se scoate pe un platou.

 Se curata cartofii de coaja. Se spala foarte bine si apoi se taie pai .

Se pun la prajit in ulei .Se aduga sarea.Cand s-au rumenit,  se scot cu o paleta pe  platou langa carne  si se servesc calzi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Merisor 1

18.12.2013, 17:29

DIANA B 1

19.12.2013, 18:41

Domnule ,cam mult ulei ptr economie , achizitioneaza tigaia aia desteapta ; in rest , felicitari ca-i esti de ajutor Krystyei si ca i-ai gatit ceva bunut

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mincarica la cuptor