Cartofi pai la cuptor

de adnia in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2013 | 15470 vizualizari

 

tuturor ne plac cartofii prajiti, nu-i asa? Dar totodata, toti stim ca nu e tocmai sanatos sa-i consumam...si totusi, e greu sa te abtii. Iar de copii, nu mai vorbesc: ei sunt, in general, fanii nr. 1 ai caryofilor prajiti!
Deci, ce-i de facut sa le satisfacem poftele si sa fim si noi impacati ca le oferim o varianta mai sanatoasa? Eu vin cu varianta la cuptor, care elimina prajeala si excesul de ulei.

 

INGREDIENTE

  • cartofi curatati si taiati sub forma de pai
  • 2 linguri ulei/kg. de cartofi
  • sare
  • condimente dupa gust
  • verdeturi uscate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai la cuptor:

Se aseaza cartofii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se amesteca bine cu uleiul, sarea, condimentele si verdeturile si se da la cuptor (cca 20 min. la 200 grade). Se pot servi simpli, ca garnitura la friptura, cu dressing, etc.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]