Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 28201 vizualizari

 

Am avut pofta de cartofi prajiti,dar facuti altfel :) asa ca am facut o reteta minunat de buna

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi potriviti
  • marar
  • 1 ceapa rosie
  • 50 g cascaval ras
  • vegeta,piper alb.ghimbir
  • ulei pentru prajit
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval:

Cartofii se curata de coaja si se taie ca pentru cartofii prajiti.Se clatesc bine si se pun la fiert(sa nu se sfarame),pentru 10 minute.Cand sunt inca tari pe jumatate se scot intr-un castron.

Punem putina vegeta si piper si ghimbir.

Intr-o tigaie punem ulei si punem cartofii scursi de apa.

Separat in alta tigaie se pune un strop de ulei de masline si ceapa rosie taiata feliute subtiri.Se lasa sa se inmoaie putin.

Cand s-au prajit cartofii adaugam deasupra ceapa calita si mararul tocat marunt.Amestecam bine iar la sfarsit adaugam cascavalul ras pe razatoarea mare.

Se lasa sa se topeasca dupa care se pot servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]