Cartofi taranesti

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2011 | 10850 vizualizari

 

my style

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati cartofi mari
  • 300 gr muschi afumat( eu am pus tiganesc)
  • o ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 150 gr slaninuta afumata taiata bucatele
  • 300 gr smantana
  • 3 oua batute
  • 150 gr branza telemea
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Punem ceapa la calit 7-8 minute la foc mic in tigaia cu  ulei impreuna cu slaninuta si muschiul taiat bucatele.

Lasam la racit.

Fierbem cartofii ca pentru piure, apoi ii scurgem.

Batem ouale cu smantana potrivim de sare si piper.

Ungem cu ulei o tava jena si asezam un strat de cartofi. Deasupra punem 3/4 din compozitia cu slaninuta si muschi. Apoi mai asezam un rand de cartofi, turnam sosul de smantana, restul de slaninuta si muschi si apoi branza rasa.

Dam la cuptor la 200 grade pentru 50 de minute sau pana cand se rumeneste.

Deosebit de bun!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor