Cartofi taranesti

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2009 | 7989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr sunculita afumata
  • 6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 catel usturoi
  • sare, piper
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

cartofii se curata de coaja se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se taie felii, ardeiul sa fie bucati mai mari. la fel si sunculita. Cand sunt gata cartofii se cot din apa. Se incinge intr-o tigaie untul se pune ceapa , usturoiul taiat marunt, ardeiul ( de prefetat rosul, ca da aspect...eu nu am avut:( /) si sunculita si se inabuse cu capac, cand sunt gata se adauga cartoful si se mai lasa un pic sa prinda aroma. 

Se foloseste ca si garnitu sa sau ca atare.

Se poate face aceeasi reteta la cuptor adaugand si o rosie.;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval