Cartofi taranesti

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2012 | 4223 vizualizari

 

Se poate servi ca atare sau ca si garnitura!

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii 600 g.,
  • ceapa galbena 4 bucati,
  • ceapa verde 3 fire,
  • bacon 200 g.,
  • ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa rece cu putina sare. Intre timp se curata ceapa, se taie rondele si se pune la prajit in  ulei de floarea soarelui. Cartofii dupa ce au fiert, se curata de coaja, se taie rondele si se aseaza intr/o tava termorezistenta. Deasupra cartofilor, se imprastie ceapa prajita si baconul taiat bucatele. Se introduce tava la cuptor la foc iute ptr cca. 10 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi taranesti la cuptor