Cartofi taranesti

de Zamfira in Mancaruri de post, 15 Iul 2012 | 6198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 1-2 cepe
  • 1 legatura patrunjel verde
  • boia dulce
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Fierbem cartofii, ii curatam de coaja si ii zdrobim (sau ii dam pe razatoare). Calim 1-2 cepe in ulei si adaugam 2-3 lingurite de boia dulce. Punem ceapa calita peste cartofi, adaugam patrunjelul tocat marunt, sare si piper. Amestecam toate ingredientele, servim ,,cartofii taranesti,, ca si garnitura sau pur si simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]