Cartofi taranesti

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2012 | 7409 vizualizari

 

Pentru persoanele care nu mananca salata orientala din cauza cepei crude...va propun Cartofi Taranesti care au ceapa gatita,care sunt deliciosi si foarte usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi maricei
  • 2 cepe mari
  • cateva feli de kaizer sau costita afumata
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Fierbem cartofii in coaja. Cand sunt fierti ii curatam de coaja si ii taiem cubulete. Separat punem putin ulei in tigaie, tocam ceapa julien si o calim bine. Cand ceapa este aproape gata, adaugam kaizerul taiat fasiute si mai calim putin pana se rumeneste putin si kaizerul. Adaugam cartofii peste ceapa si ii lasam si pe ei 5 minute, amestecand sa nu se lipeasca. Adaugam dupa gust sare si piper

Mie imi plac foarte mult cartofii gatiti asa

Incercati :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]