Cartofi taranesti

de Ancutsa in Porc, 24 Mar 2017 | 4745 vizualizari

 

Imi plac mult cartofii taranesti, iar acum ca a venit si primavara, i-am servit cu verdeturi de sezon.

 

INGREDIENTE

  • 600 g cartofi
  • 2 cepe mari
  • 250 g sunca taraneasca
  • Sare si piper dupa gust
  • Cateva frunze de ceapa verde
  • Putin patrunjel proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

 

Se spala cartofii si se pun nedecojiti la fiert, intr-o oala cu apa si sare. Cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete.

 Se taie ceapa marunt, iar sunca taraneasca in fasii subtiri.

 Se caleste sunculita in putin ulei incins, apoi se adauga si ceapa. Cand ceapa devine aurie, se adauga si cartofii fierti si se calesc impreuna, amestecand bine.

 Se servesc cu frunze de ceapa verde si patrunjel tocate marunt.

  Pofta Buna!

 Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/03/cartofi-taranesti-4.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor cu carne de porc