Cartofi taranesti cu aripioare de pui la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Pui, 17 Feb 2011 | 45639 vizualizari

 

O reteta care te cucereste pe loc!

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe mari
  • sos de rosii/bulion
  • 8 bucati de aripioare de pui
  • condimente dupa gust: oregano, tarhon, piper, sare, rozmarin, chili
  • 1/2 kg cartofi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu aripioare de pui la cuptor:

Prajim in prealabil aripioarele si le calim impreuna cu ceapa taiata julien. Fierbem cartofii, taiati cubulete, 20 de minute (astfel vor sta la cuptor mai putin timp) iar apoi, impreuna cu aripioarele si ceapa, ii asezam intr-o tava si adaugam condimentele.

Adaugam sosul de rosii avand grija sa acoperim tot continutul si punem tava la cuptor pentru 50 de minute

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Oregano ii confera un gust deosebit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crispy