Cartofi taranesti cu aripioare de pui la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Pui, 17 Feb 2011 | 46487 vizualizari

 

O reteta care te cucereste pe loc!

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe mari
  • sos de rosii/bulion
  • 8 bucati de aripioare de pui
  • condimente dupa gust: oregano, tarhon, piper, sare, rozmarin, chili
  • 1/2 kg cartofi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu aripioare de pui la cuptor:

Prajim in prealabil aripioarele si le calim impreuna cu ceapa taiata julien. Fierbem cartofii, taiati cubulete, 20 de minute (astfel vor sta la cuptor mai putin timp) iar apoi, impreuna cu aripioarele si ceapa, ii asezam intr-o tava si adaugam condimentele.

Adaugam sosul de rosii avand grija sa acoperim tot continutul si punem tava la cuptor pentru 50 de minute

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Oregano ii confera un gust deosebit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]