Cartofi taranesti cu parmezan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2013 | 4058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • ulei masline
  • 1 ceapa alba mica
  • boia dulce,curry,piper negru macinat,busuioc,sare
  • vin alb
  • 2 linguri de parmezan ras
  • marar proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu parmezan:

Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Ii clatim foarte bine, ii scurgem de apa, adaugam condimentele, stropim cu ulei de masline si ii lasam asa 10-15 minute. Intr-o tigaie wok adaugam ulei de masline, adaugam si cartofii cubulete si ii lasam putin la prajit pe ambele parti. Se stinge cu vinul alb, dupa care se adauga 1 pahar de apa si se lasa la foc mic. Daca mai este nevoie se mai adauga apa si condimente. Adaugam si ceapa taiata solzisori, amestecam bine si lasam sa fiarba cca 20 minute. Cand sunt gata se adauga mararul tocat marunt si parmezanul ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

16.01.2013, 11:57

carla
gabytza
mamaieelena
diaconta
ubulika

Sim0na 1

17.01.2013, 21:42

deliciosi!!

Bya Ralu 1

17.01.2013, 22:59

mersi simonica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti