Cartofi taranesti (de post)

de ionela2682 in Mancaruri de post, 15 Apr 2013 | 6960 vizualizari

 

Nu mai facusem demult iar aceasta varianta de post m-a incantat..

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 ardei rosu mic
  • 1 ceapa potrivita
  • sare ,
  • piper,
  • boia de ardei dulce
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti (de post):

-cartofii se curata de coaja ,se taie cubulete potrivite ca marime si se pun la fiert in apa cu sare,

-Se lasa la fiert pana cand sunt potrivit de facuti ( sa nu fie prea moi pentru a nu se sfarama cand amestecam cu totul ), dupa care se scurg

-prajim cartofii in baie de ulei pana se rumenesc frumos,

-calim ceapa si ardeiul taiat cubulete in putin ulei ,adaugam boiaua  si tinem cateva secunde

-adaugam cartofii prajiti si amestecam usor ,saram si piperam daca mai este nevoie,dupa gust.

servim calzi presarati cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]