Aceasta reteta e simpla si gustoasa.
Incepem cu cartofii, alegem 4 cartofi de aceeasi marime, ii spalam si-i punem la fiert.
Dupa cam 40 minute, scoatem cartofii, ii lasam un pic sa raceasca.
Intre timp, mozzarella o lasam la scurs, dupa care o taiem bucatele mici. La fel procedam si cu wurstel.
Luam cartofii, ii taiem in doua si, cu ajutorul unei lingurite, scoatem miezul pe care il punem intr-un bol si-l pisam cu furculita. Adaugam mozzarella si wurstelul. Potrivim de sare si piper.
Umplem jumatatile de cartofi. Deasupra punem besciamella.
Luam o placa de cuptor, punem hartie de copt si asezam cartofii. Bagam la cuptor la 180° C, cam 15 minute sau pana cand se rumenesc.
Pofta buna!
1
in loc de wurstel se pot folosi legume sau alte mezeluri