Cartofi umpluti cu branza

de Miha in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2010 | 8146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 50 g branza de vaci
  • 50 g telemea
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • sare si piper
  • cateva linguri de cascaval ras pt presarat deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu branza:

Cartofii se spala si se coc in coaja.

Intr-un castron se amesteca branzeturile, se potriveste gustul de sare si piper.

Se scot cartofii din cuptor, daca furculita intra usor in ei sunt gata. Se cresteaza pe lungime, apoi cu o lingurita se scobeste miezul, cu grija sa nu rupem coaja. Miezul se incorporeaza in crema de branza.

Punem cate un cubulet mic de unt in fiecare coaja, iar restul il incorporam in compozitia pt umplutura, cat miezul de la cartofi este cald.

Se umplu cartofii, se presara cu cascaval ras si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.

Se servesc calzi.

Sursa

TIPS-URI

1

daca branza de vaci este uscata se pot adauga 2-3 linguri cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fornetine