Cartofi umpluti cu sunca si cascaval

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2011 | 6076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 oua fierte – de compozitie tare
  • 2 felii mari sunca
  • 50 g masline fara samburi
  • 30 g unt
  • 60 g telemea
  • 60 g cascaval
  • cateva frunze de rozmarin sau patrunjel
  • smantana pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu sunca si cascaval:

Spalam cartofii si ii dam la cuptor. Ii vom coace fara sa ii decojim. Cat timp se coc cartofii, taiem ouale, maslinele si sunca, iar branza si cascavalul le radem. Dupa ce s-au copt cartofii ii taiem pe jumatate si scobim miezul cu o lingura. Umplem cartofii cu sunca, oua si masline si acoperim totul cu un amestec din cele doua feluri de branza.

Dam la cuptor cartofii pana se topeste cascavalul. Ii servim calzi, cu smantana si rozmarin sau patrunjel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati la cuptor