Cartofi unguresti

de Zamfira in Mancaruri de post, 1 Mar 2013 | 14439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1-2 cepe taiate marunt
  • 5-6 catei usturoi pisat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita cimbru
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi unguresti:

Curatam si spalam cartofii, ceapa si usturoiul. Cartofii ii taiem cubulete foarte mici, cepa o taiem marunt iar usturoiul il pisam. Punem toate intr-un bol, adaugam ulei, sare si cimbru, omogenizam foarte bine toate ingredientele. Punem cartofii intr-o tava pe hartie de copt si ii dam la cuptor pentru 30-35 minute. Dupa primele 20 de minute intoarcem putin cartofii pentru a se rumeni frumos pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi unguresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi crocanti la cuptor