Cascaval Delaco pane

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2012 | 5035 vizualizari

 

Ei si acum am inceput sa gatesc si ptr restul familiei!:)

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco 300 g,
  • oua 3 bucati,
  • faina alba de grau,
  • sare iodata,
  • pesmet alb,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval Delaco pane:

Cascavalul se taie felii mai groase cca. 2 cm. in patrate, dreptunghiuri sau triunghiuri, dupa preferinta fiecaruia. Ouale se bat energic, se adauga un praf de sare si 4-5 linguri de faina, amestecandu-se continuu ptr a nu se forma cocoloase. Bucatile de cascaval se trec printr-un strat de faina, prin amestecul de oua, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins sau se coc la cuptor, intr-o tava tapetata cu foaie de pregament, cca. 4 minute pe fiecare parte, la foc mediu.

Se servesc fierbinti ca atare sau alaturi de cartofi natur si salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval Delaco pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati