Cascaval pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 7612 vizualizari

 

L-am facut in special pentru Andu si am avut frumoasa surpriza sa-l aud spunand
"E delicios mami!!!"

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de cascaval
  • 1 ou
  • 3 linguri de  faina
  • 2 linguri de pesmet ( eu n-am avut si am pus malai :D )
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Taiem cascavalul felii mai groase.

Batem oul cu un praf de sare si piper.

Dam apoi feliile de cascaval prin ou, apoi prin faina, din nou prin ou si iar prin faina, apoi dam prin pesmet sau malai.

Incingem uleiul in togaie si punem cascavalul.

Intoarcem pe ambele parti si lasam la prajit pana capata o culoare aurie.

Servim alaturi de un piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]