Cascaval pane

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2010 | 5643 vizualizari

 

E un preparat simplu si foarte gustos. E potrivit si ca mic dejun, dar si ca cina.

 

INGREDIENTE

  • 250 g cascaval
  • 1 ou mare
  • 3 linguri cu faina
  • pesmet
  • 2 linguri cu apa minerala
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul se taie felii mai grosute.

Oul se bate bine cu apa minerala si se adauga 1 lingura cu faina , amestecand foarte bine ca sa nu se faca cocoloase.

Feliile de cascaval se dau intai prin faina ramasa, apoi prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins pentru scurt timp.

Cascavalul se serveste cald .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

Oana 1

19.02.2010, 15:11

Ma bucur ca v-am fost de folos Acum cine-a vazut, asta e Diana, sa stii ca eu am facut cu orice tip si iese mereu

ela 1

22.02.2010, 20:16

e buuuun...Madi cred ca eu si Teo osa ne mutam la tine ca tare ne place cum gatesti,e mancarea ca la mama acasa

madi_marin 1

23.02.2010, 10:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta Quiche Lorraine