Cascaval pane

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 3979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii cascaval(grosime cca 1 deget)
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 200 g pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Bucatile de cascaval le trecem prin faina pe toate partile.Apoi le trecem prin ouale batute si pesmet.Si le mai trecem inca o data prin ou si prin pesmet.

Astfel obtinem o crusta frumoasa. Repetam cu toate bucatile de cascaval pana terminam. Intr-o tigaie adaugam ulei si cand este incins adaugam bucatile de cascaval si le prajim cca 2 min pe o parte.

Dupa ce le-am prajit pe ambele parti le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 15:45

adry

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 15:45

nilgun

Sidy 1

17.10.2013, 16:12

Ce bunatateeeeee !!!
Daca vreti sa va reuseasca mereu si atuci cand intoarceti cascavalul sa se prajeasca si pe partea cealalta si crusta sa nu se mai desprinda,atunci dupa ce l-ati dat prin pesmet, lasati cascavalul sa se odihneasca 15-30 de minute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane, cu pesmet