Cascaval pane cu piure de cartofi

de susu in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2011 | 9015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg cartofi vechi
  • 50-70 g unt pentru piure
  • lapte
  • 4 felii de cascaval
  • Vegeta
  • 2 Oua
  • FainaPesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane cu piure de cartofi:

Cascavalul se taie putin mai gros ca sa nu se topeasca foarte tare. Ouale se bat cu mixerul sau daca vreti sa iasa mai pufos aluatul bateti albusul spuma si amestecati-l apoi cu galbenusul. Puneti putina vegeta in oua iar faina, pesmetul si laptele in alte trei farfurii separat. Cascavalul se da mai intai prin lapte apoi faina, ou si pesmet. Eu numai as ail fac si rezultatul este perfect. Se prajeste in ulei incins doar cu cateva minute inainte de servire. Cartofii taiati cubulete se fierb, apoi se scurg de apa si se paseaza impreuna cu vreo 50 ml lapte cald si 50-70 g unt. Se potriveste de sare si se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu unt si marar