Cascaval pane cu piure de cartofi

de alina_paula in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2012 | 6070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cascaval pane delaco
  • ulei pentru prajit
  • 500 g cartofi
  • patrunjel
  • sare
  • 100 ml lapte
  • 2 bucatele unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane cu piure de cartofi:

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare  .Cand intra furculita usor in ei, se scurg de apa si  se paseaza, adaugandu-se untul si laptele.

Cascavalul se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei incins.

Se serveste cascavalul cu piure alaturi de diverse salate..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă