Ceafa de porc , broccoli si sos gorgonzola

de mihaelar63 in Porc, 21 Dec 2014 | 5635 vizualizari

 

Simplu si rapid . Cred ca daca as avea un restaurant , as pune in meniu .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa porc
  • 100 gr gorgonzola picanta
  • 100 gr smantana
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • brocolli congelat
  • cartofi prajiti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc , broccoli si sos gorgonzola:

Ceafa se feliaza si se prajeste In tigaie teflonata sau la grill . Se sareaza .

Brocolli se fierbe in apa clocotita cu sare . Se scoate in apa rece cu cuburi de gheata . Se scurge .

Pentru sos se topeste untul ,se aduga smantana si bucatile de gorgonzola . Se amesteca pana se omogenizeaza sosul 1-2 minute . se sareaza si pipareaza .

Serviti ceafa prajita alaturata de broccoli , cartofi prajti si sos cald de gorgonzola .

TIPS-URI

1

Nu am dat cantitati la brocolli si la cartofi prajiti . Fiecare consuma dupa cum il lasa constiinta :d

2

Ceafa fiind o bucata de carne mai grasa nu are nevoie de ulei suplimentar la prajire .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc , broccoli si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

21.12.2014, 23:25

Simona , dar ce ai cu el

MOKUSKA 1

22.12.2014, 09:44

ce mult imi place

mihaelar63 1

22.12.2014, 14:21

Da, un preparat simplu si de efect

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu spanac, invelit in bacon