Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras

de Caty in Porc, 15 Iun 2022 | 6322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ceafa de porc. 600g
  • Ceapa roșie. 250g
  • Ardei gras roșu 2 buc
  • Oțet balsamic. 1lingura
  • Ulei. 50g
  • Miere de albine. 1lingurita
  • Sare după gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras:

Ceafa de porc se taie bucăți care se rumenesc pe toate părțile in uleiul fierbinte, menținând focul iute.
Dopa ce se rumenesc bucățile de ceafa, se scot cu o paleta pe o farfurie și se țin acoperite.
In același ulei se pune ceapa roșie tăiată peștișori și ardeiul tăiat fâșii. Se călesc împreună până ce legumele se înmoaie.
Adăugăm carnea peste legume, oțetul balsamic, mierea, sare după gust și le mai ținem pe foc mic inca 5 minute. Adăugăm 2-3 linguri apa ca sa nu ardem legumele și pentru a se forma un sosulet.
Eu am mai vrut niste legume și am făcut rapid și un sote de legume mexicane cu fasole boabe, ongelate. S-a combinat foarte bine cu cărnița.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet fraged de porc cu cartofi