Ceafa de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 27 Noi 2012 | 7762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g ciuperci in borcan
  • 2-3 bucati de ceapa de porc
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • vin rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu ciuperci:

Condimentam carnea cu boia dulce, ierburi aromatice, piper alb, vegeta. Adaugam bucatile de carne in tigaie, punem ulei de masline, adaugam si ciuperciile si punem pe foc. Punem ceapa si usturoiul taiate feliute subtiri. Se pune 1 pahar de apa si vinul rosu. Acoperim cu capac, iar cand scade zeama se mai completeaza cu apa, de vreo 2 ori. Se lasa cca 40 minute pe foc, pentru a se inmuia bine carnea.

Se serveste cu sosul format si cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la gratar, cu cartofi pai si muraturi