Ceafa de porc cu legume chinezesti

de ralu_ca in Porc, 16 Noi 2013 | 4115 vizualizari

 

atat de rapid de "executat"

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de ceafa porc
  • 1 punga legume chinezesti
  • 1 pahar vin alb
  • ketchup picant
  • usturoi
  • 2 pahare apa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu legume chinezesti:

Ceafa de porc a fost preparata la gratar cu 1 zi inainte. Si pentru ca mi-a ramas, am hotarat sa fac altceva cu ea. Am taiat-o felii subtiri si am calit-o in putin ulei, am adaugat apa si vin si am lasat sa se fragezeasca. Apoi legumele, alaturi de ketcup-ul si usturoiul taiat feliute. In 15 minute totul a fost gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu sorici si pastrama de porc afumata