Ceafa de porc la tigaie

de ella 87 in Porc, 6 Dec 2018 | 8191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa porc
  • 1 ceapa
  • 2 ardei kapia rosii
  • 2 catei usturoi
  • Boia
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Ulei
  • Vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la tigaie:

Portionam ceafa de porc (asta aveam prin frigider) in cubulete nu foarte mici, o tragem la tigaie in putin ulei, putin pana isi schimba culoarea. Turnam jumatate de pahar cu vin alb si acoperim cu un capac, lasam pana se patrunde tot lichidul.

Taiem ceapa solzisori o adaugam peste carne, amestecam, dupa punem si ardeiul taiat felii mai mici, usturoiul si mai adaugam putina apa.

Spre sfarsit cand s-au patruns, condimentam cu sare piper boia si cimbru si gata de devorat...am incercat si varianta aceasta, nu numai felia de friptura pe gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor