Ceafa de porc marinata la gratar

de Bucataras Medi in Porc, 13 Apr 2011 | 9616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati ceafa de porc
  • un pahar cu vin alb sec
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • cimbru
  • rozmarin
  • 1 lingura rasa cu zahar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc marinata la gratar:

Intr-un vas amestecam vinul,uleiul de masline,usturoiul zdrobit,cimbrul, rozmarinul,zaharul , sarea si piperul.Potrivim marinata cu condimente dupa gustul fiecaruia.

Asezam bucatile de carne intr-un vas si turnam marinata peste ele astfel incat carnea sa fie acoperita de marinata.Acoperim vasul cu o folie si dam la frigider pentru cateva ore bune(3-4) dupa care scoatem carnea si o frigem pe gratar.

Servim alaturi de o garnitura (eu am folosit orez) si o salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc marinata la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de ceafa de porc la cuptor a la Stelian