Ceafa de porc Santana a la Sidy

de Panacris in Porc, 29 Sep 2012 | 5078 vizualizari

 

Sidy, multumesc ptr idee. Super combinatie!:-*

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc fara os 6 bucati,
  • condimente friptura ( boia de ardei dulce, chimen praf, coriandru praf, sare iodata, cimbru uscat, curry praf) 2 lingurite,
  • vin alb demisec 300 ml,
  • capere murate 2 linguri,
  • piper boabe colorat (negru, verde, alb si rosu) 2 lingurite,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • ulei de masline 2 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc Santana a la Sidy:

Bucatile de ceafa se presara freaca cu lei de masline, se preasara condimentele, apoi se prajesc pe gratarul incins. Eu recunosc ca am folosit tigaia Doubleta;). Dupa ce fripturile, s-a rumenit pe ambele parti, se adauga vinul, caperele, piperul colorat si ardeiul kapia taiat marunt. Se lasa la gatit cca. 15 minute, acoperit la foc mediu. Se serveste ca atare sau cu diferite garnituri. Noi am servit cu cartofi piure, sos de ciuperci si salata de sfecla;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc Santana a la Sidy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti