Ceafa lu`porcu la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 30 Apr 2016 | 9980 vizualizari

 

Pulpa lu`mielu e doar a mea, ca eu mananc behaite.....

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de ceafa de porc
  • 1 plic de condimente de la Fuchs
  • sare dupa gust
  • usturoi verde
  • 100 ml ulei
  • 1 borcan de 800 g cu rosii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa lu`porcu la cuptor:

Am feliat ceafa de porc, apoi am presarat sare pe fiecare felie, am condimentat si am asezat ceafa intr-un castron, am taiat usturoiul marunt si l-am presarat peste ceafa, am acoperit castronul si l-am dat la frigider pana a doua zi. A doua zi am scos din frigider ceafa, intr-o tava de ceramica am presarat jumatate din ulei am asezat feliile de ceafa, am pus usturoiul ramas in castron si am turnat si restul de ulei. Deasupra am pus rosiile din borcan, am acoperit tava cu hartie d ecopt si am bagat-o la cuptor, la foc mic cca 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa lu`porcu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]