Ceafa si piept de porc la gratar

de adela1981 in Porc, 27 Mar 2012 | 4890 vizualizari

 

Nu am sa va dau cantitatea, doar de ce aveti nevoie, noi am fost 8 persoane.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc cu os (se poate si fara)
  • piept de porc cu os
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa si piept de porc la gratar:

Noi facem gratarele simple, adica fara condimente speciale sau ierburi aromatice, asta nu inseamna ca nu puteti alege condimentele preferate.

Carnea se bate  cu un ciocan de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce, apoi se aseaza pe un gratar bine incins, si uns  cu putina grasime, sa nu se lipeasca carnea si se fac dupa preferinta, mai facute sau in sange,  noi preferam intre.

TIPS-URI

1

De asemenea puteti folosi orice fel de carne, sau legume si sa serviti cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa si piept de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]